RECÂȘTIGĂ-ȚI ECHILIBRUL NATURAL!

Acest program presupune o slabire naturala, cu 3 mese pe zi si doua gustari. In tot acest timp sunt consumate suplimente alimentare si vitamine.

1. Care sunt caracteristicile suplimentului Inner Balance?

Inner Balance este un sistem lunar zi-noapte: acționează 24 de ore pentru menținerea echilibrului acido-bazic al organismului.

 

2. Care sunt formele disponibile ale suplimentului Inner Balance?

Pachetul Inner Balance conține 60 de plicuri cu pulbere solubilă pentru zi și 60 de capsule pentru noapte.

 

3. Care sunt ingredientele acestui supliment?

Este bazat pe extrasul de flori de trandafir, care sprijină procesele fiziologice de eliminare a produșilor metabolici și ajută la menținerea echilibrului acido-bazic. În plus, zincul influențează pozitiv funcționarea sistemului imunitar și protejează celulele împotriva stresului oxidativ, iar împreună cu calciul ajută la menținerea sănătății sistemului osos. Calciul este, de asemenea, responsabil pentru metabolismul energetic normal și funcționarea normală a enzimelor digestive. Magneziul și fierul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, iar potasiul și cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Extractul de urzică susține eliminarea apei din organism. Capsulele pentru noapte, datorită extractelor de melisă și hamei, facilitează adormirea și asigură un somn de calitate, contribuind în continuare la reducerea acidifierii organismului. Acestea conțin, de asemenea, magneziu și zinc.

 

4. Care sunt efectele acestui supliment? Pentru cine este conceput?

Suplimentul este destinat celor care trebuie să aibă grijă de echilibrul acido-bazic al corpului lor: cei care fac greșeli alimentare, sunt dependenți de diverse substanțe (țigări, cafea, ceai tare, băuturi acide și îndulcite, alcool) sau cei care suferă de un nivel ridicat de stres. Simptomele acidifierii organismului sunt: disconfort, senzație de oboseală și epuizare, nervozitate, acumulare de apă în organism, balonare, scăderea imunității, dureri de cap, probleme de concentrare și scăderea fermității pielii sau a părului. Un alt simptom poate fi senzația de gură uscată după trezire, combinată cu o respirație distinctă, acră. Printre factorii care nu favorizează un echilibru intern al organismului se enumeră stresul, ritmul rapid al vieții, lipsa exercițiilor fizice, dieta nesănătoasă, utilizarea substanțelor psihoactive, deshidratarea. Se întâmplă adesea că, atunci când organismul este acidifiat, dietele pentru reducerea greutății să nu producă efecte vizibile, așa că, înainte de a începe o astfel de dietă ar trebui să restabilim echilibrul acido-bazic al corpului nostru. Inner Balance poate fi recomandat și persoanelor vârstnice deoarece îmbunătățește calitatea somnului.

5. Este menționat „24 ore - acțiune pentru menținerea echilibrului acido-bazic al corpului”. Ce face mai exact acest produs?

Suplimentul ajută la menținerea echilibrului acido-bazic al organismului. Nivelul optim de pH al sângelui precum majoritatea proceselor metabolice este de 7,35-7,45. Echilibrul acido-bazic este o stare în care proporția de cationi și anioni din fluidele corporale este menținută în anumite limite, ceea ce determină, la rândul său, un nivel adecvat al pH-ului și un proces corect de funcționare al organismului. Abaterile de la pH-ul corect al sângelui pot fi periculoase pentru organism, atât în cazul în care pH-ul organismului este mai mic de 6,8 cât și mai mare de 7,8. Se pare că majoritatea oamenilor au un nivel mai scăzut al pH-ului (acidifiere). De asemenea, contribuie la acest lucru și greșelile de nutriție, diverse dependențe sau stresul zilnic excesiv. Acidifierea sângelui provoacă dezvoltarea bolilor. Inner Balance este conceput pentru a menține pH-ul sângelui cât mai aproape de nivelul optim și pentru a elimina disconfortul asociat cu acidifierea organismului.

 

6. De ce echilibrul acido-bazic este atât de important pentru organismul nostru?

Chiar și o ușoară modificare a pH-ului sanguin poate fi periculoasă. Nivelul optim este de 7,35-7,45. Nivelurile inferioare pot avea consecințe negative serioase pentru sănătatea noastră. Organele cele mai vulnerabile sunt rinichii, plămânii, pielea, mușchii și oasele.

 

7. Cum pot susține alcalinizarea organismului meu?

Un obicei sănătos este să bei aproximativ 2,5 litri de apă în fiecare zi, să mănânci alimente alcaline, cum ar fi legumele cu frunze verzi, fructele proaspete, nucile, semințele și uleiurile sănătoase, să ai grijă să faci regulat exerciții fizice și, desigur, să incluzi suplimentele în dieta ta.

 

8. Ce îndulcitori conține produsul?

Produsul conține glicozide derivate din steviol și acesulfam. Toate substanțele utilizate în suplimentele noastre sunt permise în mod legal, în conformitate cu Regulamentul UE privind aditivii alimentari (ce substanțe pot fi utilizate și în ce cantități).

 

9. Care sunt contraindicațiile utilizării acestui supliment?

Orice contraindicație trebuie să fie determinată de un medic care cunoaște pacientul și medicamentele pe care le administrează acesta.

 

10. Cum trebuie să admininistrez suplimentul Inner Balance?

Conținutul unui plic Inner Balance trebuie să fie dizolvat în 200ml de apă. Luați câte 1 plic de 2 ori pe zi. Seara trebuie să luați 2 capsule, cu o cantitate suficientă de lichid (cel puțin 1 pahar de apă). Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 

11. Plicurile trebuie luate înainte sau după masă?

Recomandăm a fi luate înainte de masă, însă acestea își vor face efectul și dacă sunt luate după masă.

 

12. Care este aroma băuturii rezultate din plicul Inner Balance?

Pulberea plicurilor Inner Balance are aromă de portocale.

 

13. Ce ar trebui să fac dacă uit să iau capsulele într-o seară?

Nu se întâmplă nimic rău dacă uitați să luați capsulele, dar nu ar trebui să compensați acest lucru în timpul zilei. Doar asigurați-vă că nu le uitați în seara următoare.

 

14. Dacă sunt vegan sau vegetarian pot începe Etapa 1?

Programul FIT6 nu este recomandat veganilor sau vegetarienilor, planul alimentar din fiecare etapă nu este potrivit obiceiurilor alimentare ale persoanelor ce au o dietă vegană sau vegetariană. Așadar, nici etapa 1 nu este recomandată.

 

15. Este greu de urmat planul alimentar din Etapa 1?

Planul alimentar din etapa 1 are cele mai multe restricții alimentare, însă și așa este un plan extrem de flexibil. Există o listă variată de alimente permise și un meniu orientativ, dar puteți face orice combinație alimentară încadrându-vă în lista alimentelor permise și vă puteți inspira și din rețetețe postate pe pagina web FIT6. În acest mod, ne asigurăm că nu va fi dificil să parcurgeți primele 30 de zile ale programului, iar rezultatele vor fi nemaipomenite.

Follow :

© 2020 by cabinet-nutritie.eu