Search

COMBATE eficient cele mai frecvente PROBLEME ale PĂRULUI: FORMULA PREMIUM împotriva căderii PĂRULUI

Castaniu sau blond, scurt sau lung, drept sau ondulat, părul este cea mai de preţ podoabă.


Părul lung, care cade liber pe umeri, din veacuri, simbolizează senzualitate si pasiune. Noi depunem efort pentru a îndrepta părul ondulat şi ondulăm părul drept, il tundem sau il ondulam, dar mai bine l-am proteja şi l-am îngriji.


Reguli de îngrijire a părului


Un rol esenţial în îngrijirea corectă a părului revine curăţirii (spălarea părului). Contrar opiniei existente, spălatul des al capului nu este dăunător, însă trebuie corect efectuat.

Atunci cand folosesti un sampon Regenerant si anticaderea parului, este necesar să respecţi următoarele reguli.


1. Foloseste şamponul în functie de tipul părului.

2. Nu aplica şamponul pe par direct din recipient. Toarnă o cantitate mică în palme şi după aceea aplică spuma pe păr.

3. Nu lăsa şamponul pe păr sau pe pielea capului timp îndelungat.

4. Masează delicat pielea şi părul, apoi clăteste cu grijă.

5. Apa trebuie să aibă o temperatură moderată, nici prea fierbinte, nici prea rece.

6. Evită uscarea frecventă cu uscătorul de păr.

7. Piaptănă-ţi părul atunci când este puţin uscat, folosind un pieptene cu dinţi nu prea deşi şi cu vârfurile rotunde.

8. Nu uita, dacă e necesar, să folosesti produse suplimentare pentru îngrijirea părului : balsam şi măşti.


Un păr strălucitor şi sănătos este rezultatul activităţii echilibrate a întregului organism şi a unei îngrijiri corecte.

Părul normal necesită o spălare sistematică cu șampon în functie de cât este de deteriorat, şi de aplicarea balsamului. Dacă starea părului este un pic gras sau uscat excesiv, se rupe, cade, încărunţeşte, are mătreaţă – atunci este necesară o îngrijire specială.


Cele mai frecvente probleme ale părului


1. Părul gras


De regulă, persoanele care au pielea grasă au și părul gras. Hiperactivitatea glandelor sebacee, care produs prea multă grăsime naturală pentru păr, devine cauza părului gras și cu aspect neîngrijit. Acest tip de păr trebuie spălat des, deoarece grăsimea se acumulează în cantitate mare atunci când este murdărie sau praf.


2.Părul uscat


De multe ori fragil, tare și uscat la vârfuri. Activitatea glandelor sebacee este scăzută și părul arată plictisit. Acest tip de păr nu necesită o spălare foarte deasă, în schimb pentru el va fi util masarea frecventă a pielii capului și măștile pentru păr.


3. Părul subțire


Acest tip de păr nu are deloc volum, foarte greu se lasă coafat, arată slăbit, fragil și se electrizează foarte ușor. Astfel el poate fi și gras și uscat. Părul subțire au nevoie de o îngrijire foarte atentă, este de dorit să fie ferit de coafarea deasă. Pentru îngrijire este necesar folosirea unor produse ușoare cu ingrediente naturale, sunt necesare balsamurile și măștile.


4. Părul rar


Influențarea ciclului de creștere al părului și cauzarea căderii lui prea devreme sau permanentă (alopecia), poate fi influențată de mai multe lucruri, printre care utilizarea medicamentelor, radiația, chimioterapia, influența produselor chimice, procesele hormonale, dieta săracă, boli ale tiroidiene, boli generale sau locale ale pielii și tensiunea nervoasă.


5. Părul cărunt


Există două cauze ale încărunțirii.


a. schimbările legate de vârstă la 40-60 de ani.

b. stresul acut sau cronic.


Și în primul și în al doilea caz apariția firelor albe de păr este precedată de o scădere a distribuției de sânge și de oxigen, care hrănesc scalpul. Cauza încărunțirii premature este stresul cronic, care se adună treptat. Ca rezultat o parte de păr cade, iar o parte își pierde pigmentul și se încărunțește.


Încărunțirea prematură poate fi cauzată și de dietă, atunci când în organism este distrusă funcțiile proteinelor. Totuși, conform statisticilor, aproximativ 30% din cazurile de apariție a încărunțirii premature pot fi reversibile. Este mai bine să prevenim încărunțirea prematură, alegând produsele speciale pentru îngrijire.


Asigurând părului o îngrijire corectă și regulată cu ajutorul produselor Rekze 63, nu doar îl vei face frumos și sănătos, dar îl veți proteja și de factorii negativi de mediu.


6. Mătreața


Mătreața – este formarea excesivă de particule cornoase pe pielea capului. Statistica mărturisește că, aproximativ 30% din locuitorii planetei noastre suferă de mătreață, iar 50% s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu această problemă.Cauzele apariției mătreței sunt multe. Acestea sunt și disfuncționările interne ale organismului: hormonale, nervoase, imunitare, bolile infecțioase, predispoziția genetică, alergia alimentară cu insuficiență de vitamine și microelemente, stresul și oboseala.


Și influențele negative externe, precum poluarea mediului, îngrijirea proastă a părului, folosirea excesivă a fixativului, gelului, vopselei pentru păr și chiar timpul rece de afară.

Încă o cauză foarte răspândită de apariție a mătreței este ciuperca microscopică. Ea locuiește în permanență pe pielea capului, și nu intervine până la un moment dat, dar uneori din diverse motive, ciuperca începe să se înmulțească imediat. Așa apare mătreața. Să luptați cu ciuperca, vă va ajuta șampoanele speciale pe bază de ingrediente antifungice (piritiona de zinc, extracte din plante tibetane, ghimbirul, etc.).


7. Păr deteriorat


Acest păr este dur, uscat, fragil, poros, cade foarte ușor și se rupe, albește la soare și vârfurile se desfac.

Cauze ale părului deteriorat:


1. Acțiunea razelor de soare, căldura, poluarea.

2. Pieptănarea și spălarea frecventă.

3. Utilizarea excesivă a uscătorului de par (dăunător în special pentru parul uscat).

4. Îngrijirea aspră și dură.

5. Vopsirea frecventă (în special părul deschis) sau coafarea.

6. Vopsirea neprofesională.

7. Permanentul și îndreptarea parului.

8. Acțiunea clorului din apele din piscinelor.


Sub influenta uneia sau a mai multor factori enumerați mai sus, celulele stratului superficial începe să-și piardă integritatea. Suprafața părului devine neomogenă, pe el apare fisurile microscopice. Părul se încâlcește foarte ușor, își pierd strălucirea și puterea. Vârfurile de despică. Acest tip de păr îl putem numi bolnav. Pentru el este obligatoriu folosirea produselor speciale profilacticoterapeutice de îngrijire a părului, de asemenea aplicarea balsamurilor și a măștilor pentru al hrăni și regenera.


Cum prevenim deteriorarea și căderea părului?

Samponul Rekze 63 este TESTAT atât dermatologic cât și clinic.

Rekze 63 contribuie la obținerea unui păr sănatos si cu vitalitate. Elibereaza scalpul de factori care obstructionează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obținerea unui păr și unui scalp cât mai sănătos posibil.


În pasul doi de spălare livrează o combinatie inedită de ingrediente menita să ajute în tratamentul împotriva subțierii firului de păr și împotriva căderii părului ce servește în același timp la menținerea vitalității scalpului și ajută în tratamentul disfuncțiilor foliculilor pentru a obtine rezultate optime într-o perioadă scurta de timp.


FORMULA PREMIUM ANTICĂDEREA PĂRULUI

63 contine o fromula unică de ingrediente cunoscute pentru proprietatile de reducere a toxinelor care ar putea cauza parul să devină casant și subtire. Aceasta a fost dezvoltata prin excluderea completă a lauril sulfat de sodiu si a lauret sulfat de sodiu, compuși low-cost folosiți pentru unele șampoane și balsamuri care au provocat iritații ale pielii, uscarea și căderea părului din cauză că ataca foliculii pârului.

Formula șamponului 63 mentine foliculii delicați ai scalpului într-o stare optimă  în fiecare stadiu al evolutiei sale.


Combinația unică de ingrediente a șamponului 63 conține singurul Licopen Patentat si Certificat Organic din lume.

Formula combină molecule benefice intr-un mod care creste calitatile proprietatilor dorite si atentia cade pe compusii care afecteaza patru elemente ai ciclului normal al cresterii parului: celulele epiteliale, sistemul nervos epitelial, sistemul imunitar si sistemul vascular. Șamponul creat de REKZE Laboratories lupta împotriva părului deteriorat, subțierii și ruperii firului de păr și este conceput astfel încât eficiența formulei sa nu se diminueze în timp, cum se întampla în mod obișnuit cu alte tratamente similare.

63 este un PUTERNIC INHIBATOR DHT

Formula șamponului Rekze 63 conține unele dintre cele mai eficiente ingrediente împotriva DHT precum extractul din Salvia sclarea, care joacă un rol important in tratamentele impotriva căderii părului curatand porii si pielea.


In acelasi timp are un efect stimulant asupra foliculilor părului ceea ce incurajează creșterea în timp ce blochează chimicalele daunătoare din corp precum DHT care se regăsește și la bărbati și la femei.

Extractul de fruct Kigelia africana, care este un antioxidant eficient în mod deosebit in prevenirea deteriorării parului provocată pe fond hormonal (DHT) și este recomandat pentru scalpul uscat, și extractul de Serenoa serrulata, un compus care impiedică caderea parului si stimuleaza o crestere sanatoasa a acestuia, în același timp inhiband dihydotestosteronul (DHT). 63 contine ulei de emu. Acesta este un tratament eficient pentru regenerarea părului in partea frontală.

Taurina ajută in problemele legate de căderea părului prin inhibarea fibrozei și a procesului de calcificare care survine ca urmare a unor inflamatii netratate . Biotina continuta de samponul 63 ajuta la creșterea unui par mai sanatos si mai puternic si contribuie la o crestere mai rapida a acestuia, în timp ce Climbazolul, un agent antifungic care serveste la tratarea infectiilor fungice ale scalpului, si extractele de celule din fructul Malus domestica hranesc si sustin foliculii de păr pentru a incuraja cresterea si pentru a mentine sănatătea părului.


Aceasta formula s-a dovedit a fi cea mai eficienta deoarece:

- previne fibroza perifoliculara

-are proprietati antioxidante

- prelungeste faza anagenă a foliculilor de păr

-măreste factorul de crestere vascular endotelial

- functioneaza ca agenti antifungici si blochează inflamatia cronică.


#Rekze63, #sampon_anticadere

0 views

Follow :

© 2020 by cabinet-nutritie.eu