Search

Voi câștiga din nou în greutate?


Din păcate, kilogramele acumulate după o perioadă de succes în pierderea în greutate este o situație foarte frecventă. Studiile științifice care analizează această situație raportează că, în medie, mai mult de jumătate din greutatea pierdută este recuperată în 2 ani și aproximativ 75% din această greutate crește din nou după 5 ani.

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai mari preocupări ale oamenilor atunci când încep un program de slăbit. 


Ceea ce ne dorim cu articolul de astăzi este, pe de o parte, să vă arătăm la ce vă puteți aștepta cu programul FIT6, iar pe de altă parte, să vă oferim câteva sfaturi indispensabile pentru menținerea greutății, după terminarea programului.


Programul FIT6 este un program de pierdere în greutate, care se bazează pe o dietă naturală. În acest program sunt excluse alimentele bogate în grăsimi procesate, zaharuri, făină rafinată, băuturi alcoolice și este promovată includerea mai multor alimente naturale. Începe cu o etapă de dezinflamație, urmată de pași de pierdere în greutate și se termină cu o etapă de menținere. Astfel este conceput pentru a evita efectul yo-yo.


Este normal să te simți puțin speriat când începi un program de scădere în greutate. Schimbările sunt inerente și cruciale, dar nu ne putem aștepta la rezultate atunci când comportamentul nostru este același!


Voi câștiga din nou în greutate?Treptat, veți vedea că aceste alimente devin un mod de viață, care continuă fără efort și este chiar ciudat atunci când nu mâncați ceva sănătos.

Perioada de timp în care vă aflați în program este o perioadă de reeducare alimentară. Scopul este de a avea o schimbare eficientă a obiceiurilor alimentare.

În timpul menținerii, alimentele dvs. sunt adaptate treptat. Se intenționează să puteți mânca orice, cu ponderație și măsură, și fără a afecta rezultatele obținute.

Dacă respectați toate recomandările programului, obiectivul de 5, 10, 15 sau 20 kg poate fi atins.

Și atunci ce? "Voi putea să mențin această greutate atinsă?"


Mulți dintre voi recunoașteți, în programul FIT6, nu numai pierderea în greutate în sine, ci și schimbarea obiceiurilor alimentare și conștientizarea importanței pe care alimentația sănătoasă o are asupra sănătății și bunăstării. Și despre asta este vorba! Un program bazat pe principiile pierderii în greutate și strategiile de reeducare alimentară și promovarea stilurilor de viață sănătoase. Doar atunci este ușor să garantezi menținerea rezultatelor obținute.


Voi câștiga din nou în greutate?


Nu are rost să restricționați alimentele dacă nu sunteți conștienți de efectele nocive ale alimentelor procesate, bogate în grăsimi și zahăr, în timpul acestei călătorii. Nu are rost niciun program de pierdere în greutate fără REEDUCARE ALIMENTARĂ, deoarece, dacă nu schimbi vechile obiceiuri, kilogramele se vor întoarce și greutatea va crește din nou.

Nu puteți vedea acest proces ca un simplu mijloc pentru un scop, aplicat într-un timp scurt!

Menținerea greutății este un proces care necesită răbdare și ar trebui privit ca un angajament pe termen lung.

Ca atare, lăsăm alte sfaturi utile pentru a vă asigura că nu vă redobândiți greutatea pierdută:

  •  Mențineți principiile alimentare pe care le-ați învățat în timpul programului - renunțați la alimentele procesate, făina rafinată, grăsimile procesate și zaharurile, printre altele, în dieta dvs. zilnică și preferați alimentele naturale, bogate în proteine, grăsimi sănătoase și fibre.

  •  Moderația este cuvântul de veghe - Dacă aveți o ocazie specială, nu trebuie să vă privați de ceea ce mâncați. Prindeți momentul și controlați cantitățile. A doua zi, revino la rutina ta obișnuită.

  •  Preferă alimentele bogate în proteine, ceea ce îți oferă mai multă sațietate și carbohidrați precum orez, quinoa, ovăz.

  • Înlocuiți sarea cu ierburi aromatice și condimente, cum ar fi pătrunjel, oregano, coriandru, turmeric, ghimbir, ardei cayenne, rozmarin etc. Adăugați aromă și savoare bucatelor dvs.

  • Mâncați încet și mestecați-vă bine mâncarea. Acest truc ne permite să gustăm și să răspundem nevoilor noastre senzoriale în primul rând. În plus, atunci când mestecăm încet, ne dăm creierului timp pentru a realiza că avem o masă și emitem semnale de sațietate la momentul potrivit.

  • Mențineți strategiile de autocontrol pe care le-ați dezvoltat între timp: Faceți o listă de cumpărături și planificați-vă mesele săptămânale; ține-ți un jurnal alimentar. Aceste strategii vă permit să mențineți un control mai mare asupra comportamentului alimentar.

  •  Verificați-vă greutatea în mod regulat.

  • Nu neglijați apa - Hidratarea bună este esențială pentru a controla mai bine foamea și pentru a avea energie și vitalitate mai mare.

  • Mișcați-vă !! Exercițiile fizice regulate sunt esențială pentru a asigura menținerea greutății.

Alimentația sănătoasă nu este o dietă, ci un stil de viață.

0 views

Follow :

© 2020 by cabinet-nutritie.eu