Povesti de Succes

Felicitări!!!
Și iată efectul programului #FIT6 ,Andrei a inceput din 14 ianuarie 2019 ♥️-59 kg♥️ . Ei bine, poți scăpa de kg inutile și să ai grijă de sănătatea ta, așa că daca vrei, te rog să mă contactezi, te voi ajuta.🤝🤝🤝🤝

"Când am început programul FIT6 am cântărit 123 kg, astăzi cântăresc 87 kg. Starea mea de sănătate nu era tocmai bună din cauza kg in plus.
Ma dureau picioarele,genunchi, nu puteam sa urc scarile, mi se umflau picioarele, de multe ori nu puteam sa respir din cauza grasimi si multe altele, dar acum sunt ca nou născut, am scăpat de toate problemele si ma simt foarte bine! 😊

Acum sunt mult mai fericit. Sunt atât de fericit! Mulțumită programului FIT6 și sfaturilor sale am recăpătat mobilitatea de când aveam 20 de ani.
Vă mulțumesc foarte mult!

Felicitări Alexandru Rusu! 🍾
Vreți si voi rezultate similare? Contactați-mă!😉

🤔Spune-mi unde te deranjează grăsimea și te voi ajuta sa slăbești💪💪💪
#fit6

Miana Denisia Burcuși - 12 kg

Acest program este cel mai bun program prin care poți slăbi într-un mod sănătos, natural și sigur. Totodată înveți să te reeduci alimentar mâncând mai sănătos.


Ce înseamnă pentru mine FIT6? Pentru mine FIT6 este ceva wow, ceva super tare, un program fără care eu nu aș fi reușit să ajung până la aceste kilograme pierdute într-un mod sănătos. Nu mă opresc aici ci doar când îmi voi îndeplini obiectivul. Ce am îmbunătățit intrând într-un astfel de program? Păi în primul rând mi-am recăpătat energia pierdută, totodată mi-am recapătat încrederea de sine și am scăpat de stres, oboseală, durerea de picioare și pas cu pas am înlăturat orice obstacol negativ din viața mea. Recomand acest program tuturor celor care au probleme cu obezitatea care doresc să piardă în kilograme și nu doar atât ci recomand să aibă încredere, ambiție că orice își doresc pot reuși. FIT6 înseamnă SĂNĂTATE, înseamnă un nou început, o nouă viață. 

Sincer vorbind mă simt plină de viață, plină de entuziasm, fericită. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Nu cred că aș fi reușit nimic din toate acestea fără FIT6. Merită tot efortul depus.

Follow :

© 2020 by cabinet-nutritie.eu